OVER KLUSBEDRIJF 2RH

Klusbedrijf 2RH is een eenmanszaak waar u voor elke klus terecht kunt met als voordeel dat u voor verschillende werkzaamheden met één professioneel bedrijf te maken heeft en dus ook een verantwoordelijke voor afspraken, planning en financiën. 2RH bestaat sinds januari 2011. Als eigenaar en uitvoerder ben ik een veelzijdig vakman. Voor de start van het bedrijf heb ik ervaring opgedaan bij een aannemer, een smederij, een stukadoorsbedrijf en van huis uit hadden we een timmerbedrijf.

Soorten klussen
De ervaring van dit Rotterdams klusbedrijf is ruim en varieert van ruwbouw als wanden plaatsen en raaplaag aanbrengen tot het maken van meubels op maat en schilderwerk. Voor de kosten kijkt u bij 
Tarieven en voorwaarden. U kunt bij 2RH terecht voor alles wat u gedaan wilt hebben in en om uw woning of bedrijf. Voor voorbeelden van al uitgevoerde klussen kijkt u bij foto's.


Bio-based verbouwen

Vanuit ideologische visie biedt 2RH oplossingen aan voor bio-based bouwen. Daarbij streven we naar een 0% belasting van het milieu. Denk hierbij aan het isoleren met vlas, meubels gemaakt van tweedehands hout, natuurlijke koeling en verwarming, afwerking van wanden en hout met leemstuc en olie zonder chemicaliën, opvangen en gebruik van regenwater, tuininrichting.

Elk huis is anders, elke wens en portemonnee ook. Daarom bieden we als u denkt aan verduurzaming van de woning of volledige bio-based verbouwing een deskundig advies op maat. 


Netwerk
2RH beschikt over een netwerk van betrouwbare vakmensen, dit omdat voor sommige werkzaamheden het verplicht is om een specialist in de arm te nemen (denk hierbij aan cv ketel plaatsen of een constructietekening maken). 


Oude huizen en nieuwe appartementen
Het werkgebied van 2RH is in heel Zuid-Holland. Het bedrijf heeft veel ervaring in de oude stadsdelen van Rotterdam. De kennis en ervaring van oudbouw is ruim, dus voor 2RH zijn veel problemen die de wat oudere huizen met zich meebrengen bekend terrein. Naast problemen hebben oude huizen ook veel voordelen, zoals dikke muren, grote ramen en mooie details. Er zal veel gewerkt worden met materialen die authentieke details in ere laten. Ik zoek altijd naar de meest praktische oplossing en zal vakkundig improviseren om het project goed af te leveren.

BEDRIJVEN WAAR 2RH VOOR WERKT

vdelburg/Greatest Idea (ontwerp en drukwerk)

Cherrycke & Chocolate Bed&Breakfast
D-SN (prepress)
Ekoplaza Delft
Ekoplaza Leiden
Ekoplaza Rotterdam

Watt Nou
Policy Research Company
Bazuin&Partners gerechtsdeurwaarders
Coenders Vastgoed Beheer
Motion 10

De Magistraat

Nu Wonen
Maartens B&B
Mango Stores
Bosman Reklame Rotterdam

Juurlink en Geluk
 (architectenbureau)
Dance Works Rotterdam
Datema 
Integron (onderzoeksbureau)
PriceWaterhouseCoopers

Guess stores
Oxo edelsmederij

Botticelli Woonkunst
Unigas
boomvanmourik
 (communicatie- en ontwerpbureau)