Schilderwerk wanden OKKN-Paradijskerk


Pastoor De Rie, Rotterdam centrum

"wat een mooi werk heb je afgeleverd! De achterwand van de kerk ziet er weer blinkend uit. Ik hoor alleen maar positieve reacties. Ik dacht: ik moet het je even laten weten.onderhoud Bed and Breakfast

Maarten van der Meer, Rotterdam Spangen:

“Tijs heeft bij mij in de afgelopen tijd al verschillende klussen naar volle tevredenheid uitgevoerd. Hij heeft mijn toilet betegeld en een vervelende rioollekkage verholpen en een vaatwasser ingebouwd.  Ook heeft hij mijn voordeur kunnen openen, nadat een sleutel was afgebroken en vervolgens heeft hij de schade hersteld. Dit alles voor een schappelijke prijs.
Tijs is mijn KLUSJESMAN !!”

 

 

Tuinrenovatie (schuur bouwen, schutting, plantenbakken, bestraten en beplanten) en diverse onderhoudsklujes n huis

Hanneke Spruyt-Panbakker, Rotterdam Hillegersberg:

“Tijs heeft bij ons al verscheidene werkzaamheden verricht, varierend van kleine reparaties en installaties binnen huis tot het compleet opnieuw inrichten van onze tuin. Het resultaat is in alle gevallen uitstekend. Daarbij is Tijs supernetjes en het type dienstverlener dat goed aanvoelt hoe hij mee kan in het ritme van de klant; kortom een fijn mens. Wij bevelen hem van harte aan!”

 

onderhoud supermarkt

Ekoplaza, Rotterdam centrum:

“Vakkundig, denkt mee met de klant en doet meer dan je verwacht. Tijs heeft bij EkoPlaza aan de Nieuwe Binnenweg diverse klusjes opgeknapt. Op het dak heeft hij een houten schutting geplaatst, zodat de achterburen niet meer tegen lelijke ventilatoren aankijken!”

 

onderhoud handelskantoor

Monica Verschoor/Unigas International B.V., Rotterdam centrum:

“Van alle markten thuis. Vriendelijk, snel. Verricht uitstekend werk. Komt afspraken na.
Daarom is Tijs onze vaste klusjesman op kantoor. Als er iets is, wij bellen en Tijs staat klaar.
Graag tot een volgende keer!”

 

aanpassingen designkeuken en plaatsen ledverlichting

Ron van Iterson, Rotterdam Prinsenland:

“Duidelijke en heldere prijsopgave. Geen verrassingen achteraf. Werkzaamheden ( het een kwartslag draaien ven een keukenblok en aanleggen van led verlichting achter het keukenblok ) erg goed uitgevoerd. Met andere woorden...... Bij de volgende klus weet ik wel wie ik bel


keuken verplaatsen inclusief bijbehorend leidingwerk

Loes, Rotterdam Provenierswijk:

“Alle leidingen die nodig zijn om de keuken op een andere plaats in huis te zetten zijn verlegd.
Alles werkt naar behoren en het huis werd 'stofzuigklaar' achtergelaten.
Dik tevreden dus!”

 


vloerisolatie

Will, Rotterdam Nieuwe Westen:

“vriendelijk en deugdelijk werk, dankjewel. wordt vervolgd, maar je weet dat al...! Tot maandag! ”


 

keuken demonteren , leidingen verleggen, keuken plaatsen en tegelen

Robert Blogg, Rotterdam Delfshaven:

“Het werk dat Tijs heeft geleverd was top! I had Tijs ingeschakeld voor het verwijderen van mijn oude keuken en het plaatsen van de nieuwe Ikea-keuken. Hiervoor moest o.a. een aantal elektriciteits- en waterleidingen verplaatst worden. Gedurende het hele proces heeft Tijs meegedacht met mijn wensen en oplossingen aangedragen wat ik erg fijn vond aangezien dit niet mijn expertise is. toen er leveringsproblemen waren met de bouwmarkt en de klus niet binnen de afgesproken tijd afgemaakt kon worden deed Tijs hier niet moeilijk over. Uiteindelijk is mijn keuken precies zo geworden zoals ik had gewenst. Inmiddels ben ik plannen aan het maken voor het verbouwen van mijn badkamer ook hiervoor ben ik wederom van plan een beroep op Tijs te doen. Tijs: een prettig persoon in de omgang en een vakman.”

 


stucwerk, achterwand keuken op maat maken en plaatsen, intercom installeren

Reinier de Jong, Rotterdam Coolhaven:

“Tijs levert goed werk, hij is flexibel en vriendelijk. Hij heeft ons met uiteenlopende klussen geholpen: stucwerk, plaatsen achterwand keuken, deurbel. Kortom: wij zijn heel tevreden over 2RH.“

 

 

voegen badkamer en herstellen beschadigd tegelwerk

Annet en Ben, Rotterdam Prinsenland:

“Tijs is een zeer betrouwbaar persoon. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en denkt goed mee voor oplossingen. De tegeltjes in de badkamer zijn weer vast en de voegen zijn weer netjes gekit. Prima kerel, en qua prijs ook een aanrader.”

 

 

appartement verkoopklaar maken, nieuwe woning klusjes en reparaties als lampen ophangen, wasbakafvoer repareren, latex bijwerken

Mark en Madelon, Rotterdam Nieuwe Westen:

“Fijne samenwerking, goede en snelle service. Zowel het beginnen als het klaren van de klus! Voor een nieuwe klus weten we u te vinden.

 

Eiken vloer leggen, wand verplaatsen, keuken plaatsen, stucwerk

Paul en Maaike, Rotterdam Liskwartier:

“Tijs heeft van ons nieuwe huisje een paleisje gemaakt. Gestuct, scheuren weggewerkt en elektriciteit verlegd. Door een muur weg te breken en een nieuwe (met kozijn en raampje) te zetten, hebben we een prachtige, grote, open nieuwe keuken, compleet ingebouwd door Tijs. Een eikenhouten kasteelvloer door het hele huis gelegd, geen makkelijke klus met allemaal schuine wanden en hoeken. Tijs is flexibel, is betrouwbaar en denkt mee. Buiten dat hebben we ook nog veel lol gehad. Al met al hadden we dit niet alleen gekund en zijn we blij met het resultaat.”

 

 

Stucwerk

Rob en Nelly, Schiedam:

“We keken wel even op toen Tijs met zijn bakfiets kwam aanzetten. Een klusser zonder auto, wat leuk! We hebben Tijs ervaren als een vriendelijk en zeer bekwaam persoon. En, misschien niet relevant, maar hij is heel kindvriendelijk en ook qua prijs een aanrader.”

 

 

opknapbeurt nieuw appartement

Patricia, Blijdorp:

“Tijs heeft mijn gehele huis een opknapbeurt gegeven. Scheuren in plafonds hersteld, inbouwkasten gemaakt, het houtwerk hersteld en geverfd, de radiatoren gerenoveerd, deuren gemonteerd, kasten aan de muur bevestigd, de keuken vastgezet en binnenkort de badkamer opnieuw betegeld. Het is telkens een feest om thuis te komen uit mijn werk, want dan ben ik iedere keer weer onder de indruk van de snelheid en het mooie werk. Tijs denkt heel goed mee voor oplossingen en is heel flexibel qua tijd (hij heeft me zelfs een keer ’s avonds uit de brand geholpen). Klusbedrijf 2RH is echt een aanrader.”


 

buitenkozijnen schilderen, boeiboord vervangen en doucheruimte tegelen

Peter Vlietstra, Rotterdam Kralingen:

“Prima werk, ik ga je nogmaals inschakelen. Prima site ook trouwens.”